Avainsana-analyysi

Avainsana-analyysi eli hakusanatutkimus toimii niin verkkosivujen rakentamisen kuin muun sisältösuunnitelman pohjana. Hakusanojen selvittäminen auttaa tunnistamaan mitä potentiaaliset asiakkaasi hakevat netistä sekä millaista sisältöä sinun kannattaa heille luoda, jotta pystyt tavoittamaan heidät ja tuomaan lisää orgaanista ja relevanttia liikennettä sivustollesi.

PAKETIT

Mikä on avainsana-analyysi?

Avainsana-analyysi on prosessi, jossa tutkitaan, analysoidaan ja valitaan parhaat avainsanat, jotka kohdistetaan tietyn verkkosivuston tai yrityksen palveluihin tai tuotteisiin. Avainsanatutkimuksessa tarkastellaan hakukyselyjen määrää, niiden kilpailutasoa ja muita mittareita sen määrittämiseksi, mitkä termit tuottavat todennäköisimmin menestyksekkäitä tuloksia yrityksen SEO-kampanjoissa. 
Avainsana-analyysin hyödyt
Kun tiedät mitä kilpailijasi tekevät, mitä hakusanoja potentiaaliset asiakkaasi käyttävät ja paljonko hakuja tehdään, pystyt rakentamaan yrityksellesi toimivan sisältöstrategian.
Käytät tulosten pohjalta saatuja tärkeitä avainsanoja ja ilmauksia sivustosi optimoimisessa ja uuden sisällön tuottamisessa, jotta se sijoittuu korkeammalle hakukonetulossivulle.
Ymmärrät kohderyhmääsi eli palveluitasi tai tuotteitasi etsiviä potentiaalisia asiakkaitasi paremmin ja tiedät miten tavoittaa heidät verkossa ja kuinka tuottaa heille merkityksellistä sisältöä. 

Avainsana-analyysin paketit ja hinnat

Paketteihin sisältyvät avainsana- ja kilpailija-analyysit sekä kattava PDF-raportti. 

Avainsanatukimus-aloituspaketti

190 €
20 avainsanaa
2 kilpailijaa
Hakuvolyymit
Keskimääräinen hinta
Avainsanojen vaikeustaso
OTA YHEYTTÄ

Avainsanatukimus-peruspaketti

260 €
30 avainsanaa
3 kilpailijaa
Hakuvolyymit
Keskimääräinen hinta
Avainsanojen vaikeustaso
OTA YHEYTTÄ

Avainsanatukimus-premium

390€
50 avainsanaa
6 kilpailijaa
Hakuvolyymit
Keskimääräinen hinta
Avainsanojen vaikeustaso
OTA YHEYTTÄ
Pakettitarjous
Kun valitset avainsana-analyysin lisäksi myös sivuston SEO-auditoinnin, saat kokonaishinnasta - 10 % pois.

Oletko valmis parantamaan näkyvyyttäsi verkossa ja kasvattamaan liiketoimintaasi?

OTA YHTEYTTÄ
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa hakukonemarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopephone-handsetlaptop-phonediamondrocketbullhornmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram