SEO-auditointi

Sivuston SEO-auditoinnissa arvioidaan kuinka hakukoneystävällinen sivustosi on. Auditoinnissa löytämien ongelmakohtien ja niiden korjausehdotusten avulla, voit parantaa sivustosi sijoitustasi hakukoneissa, parantaa sen käyttökokemusta ja tuottaa verkkosivuillesi lisää orgaanista liikennettä.

PAKETIT

Mikä on sivuston SEO-auditointi?

SEO-auditointi on olennainen osa menestyksekästä digitaalista markkinointistrategiaa. Auditoinnissa analysoidaan verkkosivuston suorituskykyä ja varmistetaan, että se on optimoitu hakukoneiden algoritmeja varten, jotta se näkyy hakukoneissa, kuten Googlessa. Tämä auttaa siihen, että potentiaaliset asiakkaat löytävät sivustollesi helposti.

SEO-auditoinnissa tarkastellaan sivuston kaikkia osa-alueita sen sisällöstä ja rakenteesta teknisiin tekijöihin, kuten sivunopeuteen ja tietoturvaprotokolliin. Siinä arvioidaan myös, miten hyvin sivuston sisältöä jaetaan verkossa. Auditoinnin tavoitteena on tunnistaa alueet, joihin voidaan tehdä parannuksia näkyvyyden, kävijämäärien ja kohdeyleisön sitoutumisen lisäämiseksi. Tämä auttaa optimoimaan verkkosivuston paremmille sijoituspaikoille hakukoneiden tulossivuilla, ja näin pystyt saavuttamaan halutut liiketoiminnalliset tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin!
SEO-auditoinnin hyödyt
Auttaa tunnistamaan sivuston hakukonenäkyvyyteen liittyvät ongelmakohdat ja se voi auttaa  parantamaan sivuston nykyistä sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa.
Säännöllisesti tehtynä olet kartalla hakukoneoptimoinnin uusista suuntauksista ja varmistat että sivustosi erottuu kilpailijoista.
Lisäät verkkonäkyvyyttäsi ja tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita.

SEO-auditoinnin paketit ja hinnat

Pienet sivustot

Alkaen 390€ + alv.
1 - 5 sivua
Tekninen auditointi
On-page
Off-page
Kattava PDF-raportti ongelmakohdista ja niiden korjaamisesta
OTA YHEYTTÄ

Keskikokoiset sivustot

Alkaen 850€ + alv.
6 - 20 sivua
Tekninen auditointi
On-page
Off-page
Kattava PDF-raportti ongelmakohdista ja niiden korjaamisesta
OTA YHEYTTÄ

Suuret sivustot

Alkaen 1800€ + alv.
21 sivua ja ylöspäin
Tekninen auditointi
On-page
Off-page
Kattava PDF-raportti ongelmakohdista ja niiden korjaamisesta
OTA YHEYTTÄ
Pakettitarjous
Kun valitset SEO-auditoinnin lisäksi myös avainsana-analyysin, saat kokonaishinnasta - 10 % pois.

Oletko valmis parantamaan näkyvyyttäsi verkossa ja kasvattamaan liiketoimintaasi?

OTA YHTEYTTÄ
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa hakukonemarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
starenvelopephone-handsetlaptop-phonediamondrocketbullhornwarning linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram