Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi (SEM) on erinomainen digimarkkinoinnin muoto tuoda lisää potentiaalisia asiakkaita sivustollesi, kun he etsivät tarjoamiasi palveluita ja tuotteita hakukoneista. Hakukonemarkkinointi jakautuu kahteen alueeseen, hakukoneoptimointiin (SEO) ja hakukonemainontaan (SEA). 

Hakukoneoptimoinnissa pyritään eri taktiikoita hyödyntämällä mahdollisimman hyville luonnollisille, maksuttomille sijoituksille hakukoneiden tulossivuilla, kun taas hakukonemainonnassa ostetaan mainostilaa hakukoneiden tulossivuilta halutuille avainsanoille. Tutustu alla lisää hakukonemarkkinoinnin palveluihin!

Palvelut

Hakukonemarkkinoinnin palvelut

Avainsana-analyysi

Etsin liiketoiminnallesi tärkeät avainsanat ja niiden hakuvolyymit. Saat kattavan raportin, avainsanoista joita potentiaaliset asiakkaasi hakevat hakukoneista. 

Käytä analyysin tuloksena saatuja avainsanoja verkkosivustollasi tai maksetussa mainonnassa ja houkuttelet lisää mahdollisia ostajia sivustollesi.
Lue lisää

Sivuston SEO-auditointi

Auditoin nykyisen verkkosivustosi ja saat kattavan raportin sivustosi hakukoneoptimoinnin nykytilasta sekä toimenpide-ehdotukset sen parantamiseksi.

Auditoinnissa löytämien ongelmakohtien ja niiden korjausehdotusten avulla, voit parantaa sijoitustasi hakukoneissa, parantaa sivuston käyttökokemusta sekä tuottaa sivustolle lisää orgaanista liikennettä.
Lue lisää

Jatkuva hakukoneoptimointi

Jatkuva hakukoneoptimoinnin palvelu parhaimpien ja kestävien tuloksien saavuttamiseen. 

Googlen algoritmi ja ihmisten hakukäyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti, joten jatkuvan palvelun hyötynä on se että ylläpidät ja parannat verkkosivustosi näkyvyyttä koko ajan.
Lue lisää

Oletko valmis parantamaan 
näkyvyyttäsi verkossa?

Aloitetaan!
Alexandra Sophie logo valkoinen
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa digimarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopesmartphonelaptopbubblesyncmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram