SEO-auditointi

Sivuston SEO-auditoinnissa arvioidaan kuinka hakukoneystävällinen sivustosi on. Auditoinnissa löytämien ongelmakohtien ja niiden korjausehdotusten avulla, voit parantaa sivustosi sijoitustasi hakukoneissa, parantaa sen käyttökokemusta ja tuottaa verkkosivuillesi lisää orgaanista liikennettä.

Sivuston SEO-auditointi

SEO-auditointi on olennainen osa menestyksekästä digitaalista markkinointistrategiaa. Auditoinnissa analysoidaan verkkosivuston suorituskykyä ja varmistetaan, että se on optimoitu hakukoneiden algoritmeja varten, jotta se voi näkyä hakukoneissa. 

SEO-auditoinnissa tarkastellaan sivuston kaikkia osa-alueita sen sisällöstä ja rakenteesta teknisiin tekijöihin, kuten sivunopeuteen ja tietoturvaprotokolliin. Siinä arvioidaan myös, miten hyvin sivuston sisältöä jaetaan verkossa. Auditoinnin tavoitteena on tunnistaa alueet, jotka voidaan korjata ja joihin tehdä parannuksia. Tämä auttaa optimoimaan verkkosivuston paremmille sijoituspaikoille hakukoneiden tulossivuilla, ja näin pystyt saavuttamaan halutut liiketoiminnalliset tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin!

Parannat sijoitusta hakukonetuloksissa

Auttaa tunnistamaan sivuston hakukonenäkyvyyteen liittyvät ongelmakohdat ja niiden korjaamisella auttaa parantamaan sivuston nykyistä sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa.

Parempi käyttökokemus

Kun sivustosi toimii paremmin, parantaa se myös kävijöiden käyttäjäkokemusta. Tästä syystä kävijät ovat todennäköisemmin myös valmiita ostamaan tai tekemään muun halutun toiminnon.

Tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita

Lisäät verkkonäkyvyyttäsi ja tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Palvelun sisältö

Voit valita joko kerran tehtävän tai jatkuvan SEO-auditoinnin. Kerta-auditoinnin avulla pääset hyvin alkuun ja korjaat kriittiset virheet sivustollasi sekä saat kuvan siitä mitä avainsanoja sinun kannattaa käyttää sisällön suunnittelussa. Jatkuva auditointi takaa sen että pystyt nopeasti reagoimaan muutoksiin ja näin säilyttämään ja parantamaan hakukonesijoituksiasi.

SEO-auditointi

Avainsana-analyysi

Kilpailija-analyysi

Sisällön auditointi

Tekninen auditointi

On-page SEO eli sivuston sisäiset toimenpiteet jotka vaikuttavat näkyvyteen

Off-page SEO eli sivuston ulkopuoliset toimenpiteet, jotka vaikuttavat näkyvyyteen

Kattava PDF-raportti

Muutosehdotukset

Ehdotus SEO-strategiasta
Pyydä tarjous

Jatkuva SEO-auditointi

Kaikki SEO-auditointiin kuuluva

+ Jatkuva sivuston tekninen auditointi

+ Avainsanojen suorituskyvyn jatkuva seuranta.

+ Avainsanojen päivitykset tarvittaessa avainsanalistoille. 

+ Jatkuva kilpailijaseuranta, jossa tietoa kilpailijoiden suorituskyvystä hakutuloksissa verrattuna omaan sivustoosi.

+ Jatkuva raportointi ja suositusten antaminen sisällön optimoimiseksi ja hakukonesijoitusten parantamiseksi sekä ylläpitämiseksi.

+ Kattava raporointi muutosehdotuksineen
Pyydä tarjous
Alexandra Sophie logo valkoinen
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa digimarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopesmartphonelaptopbubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram