Minusta

Yli 10 vuotta digimarkkinointia tehneenä olen ehtinyt työskennellä monien erilaisten yritysten kanssa ja auttaa heitä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaansa sekä kasvattamaan liiketoimintaansa digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Nykyään haemme tietoa verkosta ennen ostopäätöksen tekemistä, jopa niin että monien alojen osalta koko ostoprosessi on siirtynyt pelkästään verkkoon - tiedonhankinta, palveluiden vertailu ja tuotteen/palvelun ostaminen.

Näistä syistä johtuen onkin erittäin tärkeää, että yritykset panostavat omaan näkyvyyteensä verkossa. Jos emme ole paikalla, kun potentiaalinen asiakas ilmaisee kiinnostuksena tarjoamiamme palveluita kohtaan, emme ole mukana ja menetämme mahdollisen asiakkaan.

Tässä minä voin auttaa sinua. Hyödynnän digimarkkinoinnin eri strategioita ja kanavia, jotta voin auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi sekä tavoittamaan potentiaaliset ostajat.

Olen saanut paljon kiitosta laadukkaasta ja tehokkaasta työstäni. Tulet saamaan minusta luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, miten voin olla avuksi!

Aloitetaan!
Alexandra Sophie logo valkoinen
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa digimarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopesmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram