Jatkuva hakukoneoptimointi

Palvelun tarkoituksena on hyödyntää hakukoneoptimoinnin eri taktiikoita, jotta voidaan parantaa sekä ylläpitää verkkosivun sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa, tuottaa lisää liikennettä sivustolle, parantaa sen käyttökokemusta ja tuottaa lisää haluttuja tuloksia.

Jatkuva hakukoneoptimointi ja sen hyödyt

Potentiaaliset asiakkaat löytävät palvelusi

Kasvatat näkyvyyttäsi hakukoneissa. Tämä mahdollistaa sen, että potentiaaliset, palveluitasi etsivät asiakkaat löytävät yrityksesi.

Parannat sisältösi käyttökokemusta

Parannat sivustosi käyttökokemusta kun se toimii nopeammin ja asiakkaittesi on helpompi löytää etsimänsä. Tämä voi tuottaa lisää haluttuja tuloksia, kuten enemmän liidejä.

Olet askeleen edellä kilpailijoitasi

Kun työ on jatkuvaa, pidät huolta että sinulla on koko ajan etu kilpailijoihisi nähden. Hakutrendien ja algoritmien muuttuessa on tärkeää tehdä SEO-työtä jatkuvasti, jotta näkyvyyttä voidaan ylläpitää ja parantaa.

Säilytät tai parannat sijoituksia hakutuloksissa

Säännöllisesti toteutettu hakukoneoptimointi mahdollistaa tarvittavien muutosten tekemisen ja reagoinnin nopeasti ja näin varmistat, että sivusto pysyy kilpailukykyisenä ja saavuttat pitkäaikaisia tuloksia.

Jatkuvan hakukoneoptimoinnin paketti

Jatkuva hakukoneoptimointi

SEO-auditointi

Avainsana-analyysi ja avainsanojen jatkuva seuranta sekä päivitys

Kilpailija-analyysi ja kilpailijoiden jatkuva seuranta

SEO-strategian luominen

Linkinhankintastrategia ja sen toteutus

Säännöllinen auditointi ja analysointi (tekninen, sivuston sisäinen ja ulkoinen)

Jatkuva raportointi ja suositusten antaminen sisällön optimoimiseksi ja hakukonesijoitusten parantamiseksi sekä ylläpitämiseksi.

Optio: Sisällöntuotanto, kuten artikkelit, blogitekstit tai muiden sivujen luominen.
Pyydä tarjous
Alexandra Sophie logo valkoinen
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa digimarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopesmartphonebubblebullhorncheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram