Digimarkkinointi-blogi

23 maaliskuun, 2024
Vaiheet ostajapersoonien luomiseen

Ennen kuin voimme tehokkaasti myydä ja markkinoida omia tuotteitamme ja palveluitamme, meidän on ymmärrettävä, keiden kanssa haluamme kommunikoida ja millaisilla viesteillä voimme parhaiten tavoittaa heidät. Tämä on ostajapersoonien tarkoitus.

Lue lisää
27 helmikuun, 2024
Vinkit yrityksille tehokkaaseen Instagram-mainontaan [2024]

Instagramin valtava käyttäjämäärä tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa laaja yleisö kustannustehokkaasti. Statistan mukaan Instagramilla oli tammikuussa 2024 noin 2 biljoonaa kuukausittaista käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Lue lisää
27 helmikuun, 2023
3 syytä, miksi verkkosivujen hakukoneoptimointi on tärkeää

Hakukoneoptimointi eli SEO on prosessi, jonka tarkoituksena on saada verkkosivustosi sijoittumaan hakukoneiden, kuten Googlen hakutulossivulla mahdollisimman korkealle niillä hakusanoilla tai termeillä, joilla haluat saada näkyvyyttä.

Lue lisää

Oletko valmis nostamaan
yrityksesi seuraavalle tasolle?

Aloitetaan!
Alexandra Sophie, Digimarkkinoinnin Freelancer, logo
Autan yrityksiä saavuttamaan heidän liiketoiminnalliset tavoitteensa parantamalla heidän näkyvyyttään verkossa digimarkkinoinnin eri strategioita hyödyntämällä.
envelopesmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram